Piepschuim dozen Kopen

Piepschuim dozen Prijsopgave Soesterberg - Binnen 24 uur offerte ontvangen in mailbox

Piepschuim dozen Bestellen voor Soesterberg

Wij zijn een Nederlandse producent van koeldozen en duurzame eps dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Soesterberg, maar ook in Zeist, Bilthoven, Soest, De Bilt, Amersfoort, Bunnik, Odijk, Doorn, Woudenberg, Baarn.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Piepschuim dozen

Onze koeldozen bestaan uit meerdere lagen

Onze koeldozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koeldozen zijn waterbestendig 

Alle koeldozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol gebleken

Thermobox kopen met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al lang beschouwd als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lichte gewicht. Alsmede de optie om het op maat te vormen.

Thermobox is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en versturen van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Piepschuim dozen voor het verpakken van levensmiddelen heeft de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Thermobox 

is kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Piepschuim dozen Voor Transport

Piepschuim dozen (ook wel duurzame eps dozen) voor geconditioneerd transport

De betekenis van gekoeld transport

Het verzenden van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men gekoeld transport.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van dit materiaal is een van de meest cruciale pluspunten. Dit materiaal is heel erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal eenvoudig in diverse goederen worden gegoten of gevormd. Het kan ook worden gesneden om dit te laten passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Stroken piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is polystyreenschuim een geweldige keuze voor de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Veel fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparaten tot het minimale doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Gezien het sterke punt om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een veel geschikter alternatief voor de normale kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen, maar ook andere vormen van vocht. Wanneer deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor verzending en verpakking, resulteert dit in een voordeel ten opzichte van de typische kartonnen doos. Het kan namelijk voedsel of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Piepschuim dozen onwijs populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het heel veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie wanneer dit gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de Tempex doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Wanneer dit polystyreenschuim zal worden ingezet als het opslaan van levensmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een vrieskist of koelkast te isoleren, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak gebruikt vanwege zijn geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om drinken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Thermobox Kopen in Soesterberg

Beschermt de goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het bestand tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Piepschuim dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere diverse producten. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht van gewicht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Hieronder beschrijven wij hoe ze in verschillende branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de nodige isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel gebruikt bij het opslaan van goederen en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor voorkomt het materiaal dat voedsel zal gaan bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van voedsel. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de piepschuimdozen

Vervoer Dranken met koeldozen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral indien deze iets bevatten dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame eps dozen getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in prachtige conditie arriveren op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat deze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk in de onjuiste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Piepschuim dozenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen kunnen namelijk ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor transport van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Vervoer Verf met koeldozen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in koelwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met koeldozen

Indien u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol gebleken

Thermobox Prijsopgave Aanvragen

Uw piepschuim doos prijsopgave in maximaal 1 dag in de email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Piepschuim dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek benodigd om te garanderen dat de producten de eindgebruiker in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis diverse keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, dan kan dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.

Piepschuim dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.