Tempex dozen Kopen

Koop in NL gefabriceerde piepschuim dozen voor Lopik Utrecht - Binnen 24 uur offerte ontvangen in mailbox

Tempex dozen Bestellen voor Lopik

Wij zijn een Nederlandse producent van piepschuim dozen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Lopik, maar ook in Sluis, Schoonhoven, IJsselstein, Oudewater, Montfoort, Heeswijk, Vianen, Nieuwegein, Bergambacht, Stein.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

Onze piepschuim dozen zijn gemaakt van

Onze piepschuim dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De piepschuim dozen zijn waterbestendig 

De piepschuim dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos kopen met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim box kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt al best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en zijn ideale lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Koeldoos is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Tempex dozen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Koeldoos 

Tempex is plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel eps piepschuim dozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het verzenden van bederfelijke goederen die zouden in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is één van zijn meest cruciale pluspunten. Dit materiaal is heel duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim simpel in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Dit kan worden gesneden om dit te passen in de open ruimten van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals bijvoorbeeld geïsoleerde boxen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel keukenmesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap.

Door de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal de beste keuze voor de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparaten tot het minimale doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de goederen tegen schade te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook wel gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel beter alternatief voor de standaard doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen aanraking met regen en andere vormen vocht. Wanneer deze piepschuim dozen worden ingezet voor het verzenden en verpakken van goederen, zorgt dit voor verscheidene voordelen in vergelijking met de normale doos van karton. Deze piepschuim dozen kunnen namelijk voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal niet lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Piepschuim dozen mega populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim brengt het een heleboel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer het gebruikt wordt als bouwisolatie.

Het piepschuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander belangrijk voordeel van de Piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Wanneer dit piepschuim wordt ingezet als het opslaan van voedsel, houdt het warme etenswaren warm en koude etenswaren koud tijdens de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de consument. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een vrieskist of koelbox te isoleren, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenen de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS boxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie meestal gebruikt vanwege zijn karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om dranken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Koeldoos Kopen in Lopik

Bescherming van de betreffende goederen
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het bestand tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere artikelen. Piepschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht van gewicht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een gigantisch voordeel.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan het conserveren van voedsel in de algehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid van industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven wij hoe ze gebruikt worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel gebruikt bij het opslaan van goederen en verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert eten urenlang tegen de warmte van buitenaf. Daardoor wordt voorkomen dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die gebruikt worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen ideaal voor het verzenden van levensmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met piepschuim dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alseen inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in prachtige staat arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat deze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk bij onjuiste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de levensduur te verlengen.

Tempex dozen, ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen kunnen namelijk smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte voor vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verstuurd dienen te worden.

Transporteer Verf met piepschuim dozen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet verf in koelwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met piepschuim dozen

Indien u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het als laatst genoemde product op de lijst bijzonder vindt, maar dit product kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet temperatuur-gecontroleerd wordt getransporteerd.

Hoewel een koelvrachtwagen vaak wordt gebruikt om goederen gekoeld te houden, kan hij ook gebruikt worden om lucht op te warmen. Reefers kunnen gebruikt worden om bederfelijke producten niet te laten bevriezen als het koud is en om de items koel of op gewenste temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos Prijsopgave Ontvangen

Uw piepschuim box offerte in maximaal 1 dag in de email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de goederen de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, zou dat een negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten bijvoorbeeld zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs worden verplicht bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.