EPS dozen met deksel Bestellen

EPS dozen met deksel Kopen Utrecht regio Utrecht - In 1 dag offerte ontvangen in mailbox

EPS dozen met deksel Bestellen voor Utrecht Utrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van thermoboxen en eps piepschuim dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Utrecht, maar ook in De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze EPS dozen met deksel

De thermoboxen bestaan uit meerdere lagen

De thermoboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle thermoboxen zijn waterbestendig 

Alle thermoboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos kopen nu met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al heel lang beschouwd als het het beste verpakkingsmateriaal wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lichte gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

EPS doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van bederfelijke producten.

Het gebruiken van EPS dozen met deksel voor het verpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een EPS doos 

EPS is een soort kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis die zijn doordrenkt met lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Door het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

EPS dozen met deksel Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel (of eps piepschuim dozen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van koeltransport

Het transporteren van producten die in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is één van zijn cruciale voordelen. Polystyreenschuim is zeer duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verscheidene producten worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de holtes van een muur of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kunt zelfs gemakkelijk stroken piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap.

Dankzij de vele luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is piepschuim een uitstekende keuze voor de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Veel fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparaten tot een minimum beperken. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Gezien het sterke punt om deze producten tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel ingezet voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel doeltreffender alternatief dan de normale doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen, maar ook andere bronnen van vocht. Wanneer deze doosjes piepschuim worden ingezet voor het verzenden en verpakken van producten, zorgt dit voor diverse voordelen in vergelijking met de normale doos van karton. Het kan voedsel of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Doosjes van piepschuim mega gewild.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft dit materiaal een heleboel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer het materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander niet te vergeten voordeel van de Piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan dienen. Wanneer dit schuim zal worden gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden ingezet om een koelbox of vriezer van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal toegepast in de voedings- en verpakkingsindustrie wegens zijn geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel ingezet om dranken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden beperkt. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

EPS doos Kopen in Utrecht

Beschermt de producten
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Styrofoam is duurzaam
EPS dozen met deksel zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere producten. Styrofoam kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuimdozen worden in enorme hoeveelheden in een verscheidenheid van industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze toegepast worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen veel ingezet bij de opslag van producten en verzending van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de hitte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die ingezet worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedingsmiddelen. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze dozen

Vervoer Dranken met thermoboxen

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral indien deze een inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps piepschuim dozen getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in de gewenste conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus zodra deze geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te behouden om de levensduur te verlengen.

EPS dozen met deksel, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn immers gemaakt om te smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  zonder twijfel geen ruimte bij het vervoer van bulk vloeistoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verstuurd moeten worden.

Vervoer Verf met thermoboxen

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in koelwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke producten met thermoboxen

De voorschriften moeten echt tot in detail gevolgd worden, als u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke goederen zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos Prijsopgave Aanvragen

Uw piepschuim doos prijsopgave in 1 werkdag in uw mailbox . Gegarandeerd!

EPS dozen met deksel Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om te garanderen dat de waren de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.

EPS dozen met deksel Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters worden verplicht bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.